logo

Новини

Свържете се с нас

Кингдао Шендон водоустойчива технология Ко ООД

Бъдещата ситуация за развитие на екологични хидроизолационни материали и системи

Jul 25, 2017

Поради появата на силен студен въздух, северът сега е по-замръзнал, студен, пясък. В Съединените щати, с енергоспестяващ TPO защита на околната среда водоустойчив материал, EPDM хидроизолационна мембрана и покривна система за засаждане значително превиши традиционната тенденция на водоустойчиви материали

Околна среда-водонепроницаеми материали репортер днес от "Девета Китай Международна покривна и строителна хидроизолация технология изложба" Като се има предвид, че с процеса на урбанизация и подобряване на жизнения стандарт на хората, екологичните изисквания на хората по-строги, екологични водоустойчив материал е също развивайки се на тази тенденция. и серия продукти от американската Carlyle Waterproof система, с нейните енергоспестяващи екологични предимства в изложбата привлекли голям брой зрители.

Южната част на Китай, особено провинция Гуангдонг и провинция Хайнан, е засегната от тропически и субтропичен климат, който е с висока температура и дъждовно състояние през цялата година. На север е по-замръзнал, студен, пясък.

Това налага на производителя на водоустойчиви материали и изпълнители за хидроизолационни работи да прилагат един и същ хидроизолационен материал и един и същ метод на работа във всички области. В Съединените щати, с енергоспестяващи TPO защита на околната среда водоустойчиви материали, EPDM опазването на околната среда водоустойчиви материали и засаждане покриви система е значително надминава традиционната тенденция на водоустойчив валц.


Свързани новини
Нашият продукт
Хидроизолационни мембрани
Хидроизолационна екипировка
Хидроизолационни смоли
Информационен център
Нашата история
Нашият сертификат
Нашата услуга
Информация за връзка

No.32 Siyuan Road High Tech зона за индустриално развитие, Шандонг Qingdao

Тел: + 86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Кингдао Шендон Водоустойчива Технология Ко ООД Всички права запазени.