logo

Новини

Свържете се с нас

Кингдао Шендон водоустойчива технология Ко ООД

Технология на строителството от полиуретанови водоустойчиви покрития

Jul 25, 2017

1. Основа Повърхностно почистване: с железни лопати, метли и други инструменти за отстраняване на строителни отпадъци, като например в случай на петна се нуждаят от почистване на разтворители, корени на врати имат дефекти или плуващи феномен, се нуждае от нов ремонт.

2. Когато е необходимо, водата отлична водоустойчива боя и водна и водна кожа съвпадение на прах в съотношение 2: 0,7: 1 (тегловно съотношение), за да се разбърква в суспензия, равномерно четкане на нивото на обикновените хора.

3. Подготовка на материала: След изсушаване на основния лечебен агент (ако има такъв), 6 - 8% водна кожа ще се справя отлично с прах и водата ще се разбърква в суспензия, тази суспензия в водната кожа отлично водоустойчиво покритие в електрическото разбъркване равномерно след Изстъргване, или директно $ брой вода в кожата вода отлично водоустойчива покритие в силното смесване може да бъде покрита скрап.

4. Укрепване на възел: Съгласно изискванията за спецификация на части от възел на проекта (като ъгъл Ин и Янг, след изливане на колан, конструктивен шев, корен, вода и др.), За да се укрепи лечението.

5. Висока мащаб слой покритие вода кожа отлично водоустойчив покритие: хоризонтален и насочен слой на вода покритие и изстъргване на кожата отлична водоустойчивост, предишната покритие таблица суха, но за упорита работа (при нормални обстоятелства, между двата слоя около 8-12 Часове), за да се обърнете към контакт Незалепващ се, след изграждането на покритие. Покритието на слоест слой трябва да обръща внимание на умерената сила, да не изтича на дъното, да не се натрупва. Препоръчителна доза: Дебелина на филма 1.5 ~ 2.0mm, водна кожа Отлична водоустойчива покривна доза 1.8 ~ 2.5kg / m2.

6. Водоустойчива глава на слоя: Повърхностно покритие с водна покривка, за да се използват повече от херметизиращи или уплътняващи материали, запечатани.

7. Приемане от организацията.


Свързани новини
Нашият продукт
Хидроизолационни мембрани
Хидроизолационна екипировка
Хидроизолационни смоли
Информационен център
Нашата история
Нашият сертификат
Нашата услуга
Информация за връзка

No.32 Siyuan Road High Tech зона за индустриално развитие, Шандонг Qingdao

Тел: + 86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Кингдао Шендон Водоустойчива Технология Ко ООД Всички права запазени.