logo

Новини

Свържете се с нас

Кингдао Шендон водоустойчива технология Ко ООД

Класификация на вътрешните водоустойчиви покрития

Jul 25, 2017

Гъвкавият хоросан: съотношението емулсия и хоросан е 5: 4, с гъвкавост, дори ако основните деформационни пукнатини няма да повлияят на водоустойчивия ефект. Повече използвани за metope и земята повърхност, не може да се използва за горната повърхност, като например вода, ако водоустойчив не се справи добре, има проникване, е много лесно да се опаковат просмукване. Цена: 300-500 юана / барел, барел 18 кг. Гъвкавият хоросан има и клас силиконови водоустойчиви покрития, принадлежат към висококачествен гъвкав разтвор, еластичното напрежение и гъвкавост са много добри, но цената на 600 юана / бъчви, по-скъпи, много редки на пазара.

Акрилов естер: Използва се чиста течност. Водата може да се смесва със земята, лесно се комбинира с междината, за да се образува твърд водоустойчив слой, по-добър водоустойчив ефект от гъвкавия разтвор. След четка, ние трябва да се направи повърхностна обработка, като дрямка или повдигане пясък, за да се увеличи триенето, лесен за поставяне тухла. Поради добрия водоустойчив ефект гъвкавият разтвор и акриловият естер са по-подходящи за дълготрайно потапяне в околната среда. Цена: 300-500 юана / барел, барел 18 кг.

Еднокомпонентен полиуретан: както вътре, така и извън помещението, четката завърши много дебела, около 3 мм, а еластичното напрежение в повече от 300%, много еластично, никакво крекиране на субстрата няма да доведе до пукнатини, водоустойчив ефект е най-добрият. Въпреки че сигурността може да бъде контролирана в екологичните изисквания на колоната, но този вид водоустойчива миризма на покритие, обикновените хора са трудни за приемане и много индивидуални марки на екологичните показатели не са стандартни. Полиуретанът е подобен на каучук, много дебел, конструкцията трябва да използва скрепер, много труден, по-сложен. След измиване на покритието трябва да се направи повърхностна обработка, дрямка или пясък, за да се увеличи триенето, лесни за поставяне тухли. Цена: 500 юана / барел, кофа 18 кг.


Свързани новини
Нашият продукт
Хидроизолационни мембрани
Хидроизолационна екипировка
Хидроизолационни смоли
Информационен център
Нашата история
Нашият сертификат
Нашата услуга
Информация за връзка

No.32 Siyuan Road High Tech зона за индустриално развитие, Шандонг Qingdao

Тел: + 86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Кингдао Шендон Водоустойчива Технология Ко ООД Всички права запазени.